Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ticaretinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyona imza attı.
Düzenlenen operasyonların ilkinde E.D. isimli şüpheliden 377 adet sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İkamet Aramalarında Uyuşturucu ve Tüfek Ele Geçirildi
Narkotik ekiplerinin bir diğer adres odaklı çalışmasında ise B.T. ve Ö.K. isimli şüphelilerin ikametlerinde arama yapıldı.
B.T.’nin adresinde 174 adet sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Ö.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 42 kök kenevir, 1 adet yivsiz av tüfeği ve 4.62 gram esrar ele geçirilerek hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin azim ve kararlılıkla aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.
Bu haberin ritmini bozmadan devam edebileceğiniz, öne çıkan iki kısa okuma.
Keskinliler Derneği tarafından bir araya getirilen Keskinli 8 sanatçının eserleri, Kızılay’da görücüye çıktı.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!