Makamda Halkın Günü

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan Halk günü etkinliği bu hafta 72’nci gerçekleştirildi. Etkinliğe bu kez Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın makamında gerçekleştirildi.
Yayınlanma: 07.08.2026 - 19:34
Güncellenme: 14.09.2026 - 02:25
Makamda Halkın Günü
TEŞEKKÜR ETTİLER

Her hafta geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Halk günü etkinliğimiz bu hafta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın makamında gerçekleştirildi. Vatandaşların toplantı masasında görüşen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, istek ve talepleri bizzat not alarak talimatlar verdi. Tüm Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri hazır bulunduğu halk günü etkinliğimizde, vatandaşlar mahallelerde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini iletti.

MUHTARDAN ÇİÇEK HEDİYESİ

Ayrıca Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut, Sanayi Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, yapılan yol çalışmalarının Belediyenin görevleri arasında yer aldığını belirterek, Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut’a teşekkür etti. Akbulut yapılan hizmetlerden Sanayi Mahallesi adına çok memnun olduklarını kaydetti.

‘SORUNLARIN ÜZERİNE GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Halk günü etkinliğinin her hafta geleneksel olarak devam ettiğini bundan sonra da bu şekilde süreceğini kaydetti. Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’mizde bir ilki gerçekleştirerek yapmış olduğumuz halk günü etkinliğimizde artık şikayetler ve istekler teşekküre dönmeye başladı. Bu bizi mutlu ettiği kadar vatandaşlarımızı da mutlu ediyor. İnşallah şehrimizde sorunların üzerine gitmeye devam edeceğiz” dedi. 

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Instagram