Sağlık Çalışanlarının Motivasyonu Önceliğimiz
Sedat Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte Osman Polat’ı makamında ziyaret etti.
Sağlık-Sen Şube Başkan Adayı Sedat Şahin’in gerçekleştirdiği ziyarette; sağlık çalışanlarının mevcut durumu, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri kapsamlı bir şekilde ele alındı. Sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması amacıyla yapılan görüşmede, kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı.
Sedat Şahin, sağlık çalışanlarının haklarının korunması ve geliştirilmesine yönelik planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, sahadan gelen talep ve beklentileri dile getirdi. Çalışan motivasyonunun artırılmasına yönelik her türlü yapıcı adımı destekleyeceklerini ifade etti.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Osman Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik her türlü yapıcı görüş ve iş birliğine açık olduklarını belirtti. Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının her zaman takdir edildiğini vurgulayan Op. Dr. Osman Polat, bu doğrultuda ortak akıl ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!
Bu haberin ritmini bozmadan devam edebileceğiniz, öne çıkan iki kısa okuma.
Keskinliler Derneği tarafından bir araya getirilen Keskinli 8 sanatçının eserleri, Kızılay’da görücüye çıktı.